Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Friday Favorites #32 3x

Friday Favorites #32: fijne spullen voor in huis

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen… Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favoriete goodies en momenten van de afgelopen periode met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Vandaag is het weer tijd voor friday favorites met vooral fijne spullen voor in huis. 

Friday Favorites #32: fijne spullen voor in huis

Sierkussen Amy

In november wordt onze nieuwe antracietgrijze en onwijs comfortabele bank geleverd. En bij een nieuwe bank horen nieuwe sierkussens en nieuwe plaids. Ik heb er al geshopt bij de Kwantum en dit sierkussen Amy staat nog op mijn lijstje. Ondertussen surf ik nog even verder naar leuke kussentjes, dus als je nog een tip hebt…

Geurkaars Wild Mint

Langzaam maar zeker komt de herfst weer in zicht. De avonden worden al weer rap korter als in vroeger donker en de temperatuur daalt net zo. Dat betekent dat het weer tijd is om het binnen gezellig te maken en dat betekent dan weer dat er ook kaarsjes aan gaan. En een fijne geurkaars, liefst subtiel, vind ik ook altijd wel lekker. Zeker als hij in een mooi glas zit, zoals deze.

Bloempot Sionne

Als je me al wat langer volgt, en zeker via mijn social media kanalen, dan kan het je niet ontgaan zijn dat ik van planten houd. En als je van planten houd, dan heb je dus regelmatig zomaar nieuwe kamerplanten in je karretje bij een bezoekje aan het tuincentrum. En voor die nieuwe planten heb je dan automatisch weer nieuwe potten nodig. Deze toffe pot shopte ik laatst bij Kwantum.

Bordje Jungle

Terwijl ik bij Kwantum richting kassa ging met (onder andere) de nieuwe bloempot, kwam ik ook nog dit te leuke bordje tegen. Hij lijkt op de foto wat blauwig maar is in werkelijkheid groen en is er ook nog in een andere print. Leuk toch?!

Speculaasplankjes

Hoewel ik, zeker in december, regelmatig speculaas maak ben ik nog niet in het bezit van echte speculaasplankjes. Deels omdat ik me serieus afvraag of het deeg er soepel uitkomt of dat het een gepruts wordt waar je lichtelijk overspannen van raakt haha. En deels omdat ik ze eigenlijk nog nooit ben tegengekomen. Dit jaar ga ik toch een poging wagen denk ik. Dus tijd om eindelijk eens speculaasplankjes zoals deze te shoppen.

Plaid Throw

Zoals ik al zei: de tijd om met een fijn dekentje op de bank te kruipen nadert. En dan natuurlijk liefst een die goed met de nieuwe bank matcht. Eigenlijk hebben we best wel aardig wat kleedjes in huis, maar ja… Je kunt er nooit genoeg hebben toch? Deze print en de kwastjes vind ik heel tof.

 

 

Als jij ook friday favorites hebt: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

 

(Dit artikel bevat gesponsorde links.)

 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als social media manager bij de nieuwe bibliotheek in Almere.

Geef een antwoord