Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Friday Favorites #30: een kapstok, een terrarium, een nieuwe bril…
Friday Favorites #30 3x

Friday Favorites #30: een kapstok, een terrarium, een nieuwe bril…

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen… Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favoriete goodies en momenten van de afgelopen periode met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Vandaag is het weer tijd voor friday favorites met onder andere een kapstok, een terrarium en een nieuwe bril. 

Friday Favorites 30 - 6x

FF #30: Rude Soldier

Heb je Plant Rebelz al ontdekt? Sinds kort kun je hier terecht voor allerlei toffe kamerplanten, terrarium, stekjes en andere goodies. Ik kreeg de ‘Rude Soldier’ thuis gestuurd. Een doos met daarin alle benodigdheden om je eigen terrarium te maken. Het mooie van zo’n terrarium is dat wanneer hij eenmaal klaar is, je er eigenlijk geen omkijken meer naar hebt. Af en toe even het deksel eraf en dat is het wel. Hier staat hij te shinen op onze eettafel.

FF #30: kapstok

Een van de eerste dingen die ik riep nadat we dit huis hadden gekocht was: ik wil zo’n stoere zwart metalen staande kapstok in de nis in de hal. Die vonden we bij Brommer hout & staal. We gaven de maten door, kregen een offerte, bestelden en tadaaaaa…. nu staat precies de juiste kapstok dus in ons nieuwe huis. Blij mee! Ze maken trouwens nog veel meer modellen.

FF #30: Another View

Het kan je niet ontgaan zijn dat er sinds kort een gepersonaliseerde illustratie bovenaan de website pronkt. Anouk van Another View maakte deze voor me. Leuk is ‘ie hè?! Anouk heeft een eigen webshop en maakt allerlei illustraties op maat. Neem zeker een kijkje.

FF #30: nieuwe bril

Drie jaar geleden kwam de eerste beeldschermbril in mijn leven. Om de doodeenvoudige reden dat mijn armen te kort werden, zoals dat helaas gaat als je boven de veertig komt. Toen bleek trouwens dat ik een lui oog heb, maar omdat ik verziend ben is dat nooit opgevallen bij oogtesten. Je weet wel, die waar je op een paar meter afstand moet oplezen. Dat lukt goed. Houd het dicht bij m’n neus en alles wordt al snel wazig. Anyway, het was tijd voor een nieuwe met uiteraard iets meer sterkte. Ik ben er blij mee. En alsof het zo moest zijn qua timing, brak een dag later mijn vorige bril doormidden bij het glazen poetsen. Bizar.

FF #30: Chilly bottle

Deze fles heb ik al best een tijdje maar ik ben nog steeds fan. Hij is er in allerlei printjes en kleuren maar ik vind deze goudroze uitvoering nog steeds top. De Chilly bottle houdt (lang) je theewater warm en je gekoelde water koud. Allebei super handig. Tip: houd het op neutraal water, zo voorkom je dat er smaakjes achterblijven in de fles.

FF #30: gedroogde roosjes

Na heeeeel lang wachten kwam pas geleden dan toch eindelijk het nieuwe TV-meubel binnen. En zo’n nieuw meubel vraagt natuurlijk om nieuwe accessoires. Ik shopte bij Kwantum onder andere dit leuk stolpje met gedroogde roosjes. Handig, want zo’n glas is eenvoudig af te stoffen. Droogbloemen in een vaas daarentegen… niet echt. Je vindt verschillende varianten in de winkel maar ik vond deze het leukst.

Als jij ook friday favorites hebt: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

 

(Dit artikel bevat gesponsorde links.)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een antwoord