Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Friday Favorites #29: theedoeken, tuinstoelen, nieuwe eethoek…
Friday Favorites #29 3x

Friday Favorites #29: theedoeken, tuinstoelen, nieuwe eethoek…

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen… Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favoriete goodies en momenten van de afgelopen periode met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Vandaag is het weer tijd voor friday favorites met onder andere theedoeken, een nieuwe eethoek en tuinstoelen. 

FF #29: theedoeken en mokjes

‘Even langs Kwantum’ betekent eigenlijk altijd dat ik met meer naar buiten ga, dan waar ik voor kwam. Ook nu weer. Maar zeg nu zelf, te leuk toch deze mokjes en theedoeken. De theedoekenset lag er ook in andere kleurencombinaties trouwens.

FF #29: fitbit charge 4

Al jaren draag ik dagelijks een Fitbit. De allereerste was een Alta HR en inmiddels heb ik net de nieuwe Charge 4 om mijn pols. Ik twijfelde nog even over de Fitbit Versa maar het formaat hield me tegen. De Charge 4 zit nooit in de weg en doet voor mij wat hij moet doen. Fijn ding. Heb jij een activity tracker?

FF #29: ronde spiegel

Ook het toilet werd verbouwd voordat we verhuisden. Na de verhuizing maakte de man zelf een wasmeubel van stoere planken. Maar nu mag het geheel nog wel wat verder aangekleed worden. Bijvoorbeeld met een grote ronde spiegel boven de waskom. Snel maar eens meten welke maat het moet worden.

FF #29: ronde tafel

Toen we in januari verhuisden, ging de rechte tafel mee. Al snel besloten we dat er een ronde moest komen, omdat dat veel beter in de ruimte past. Na wat zoeken vonden we, letterlijk om de hoek, de nieuwe tafel. En niet veel later kwamen we uiteindelijk ook dé nieuwe velvet stoelen tegen. Met de komst van die stoelen is de nieuwe eethoek compleet! Of nou ja, de lamp voor boven de tafel is nog in bestelling. Kan dat peertje ook eindelijk weg haha.

FF #29: t-shirt

Met de komst van lekker weer, is shirtjes shoppen heel verantwoord toch? Met dat motto shopte ik dit toffe shirtje. Leuk op een korte broek of skinny met een paar sneakers voor een casual look. Met een jasje erover en laarsjes eronder, ook prima voor een dagje kantoor. Blij mee. Het shirt is er ook in andere kleuren en prints trouwens.

FF #29: rotan stoeltjes

Deze toffe rotan stoeltjes haalde ik pas bij de Vomar hier om de hoek voor slechts €20,- per stuk. Ze staan nu te pronken in de tuin, zitten prima en dienen ook als extra zitplek, naast de loungeset, wanneer er visite is. Ik vrees dat je bij de Vomar niet meer kunt vinden, maar hier vind je een vergelijkbare >>

Als jij ook friday favorites hebt: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

 

(Dit artikel bevat gesponsorde links.)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie