Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

 • Home
 • /
 • Ander leuks
 • /
 • Friday Favorites #22: vaderdag cadeaus waar hij blij van wordt
friday favorites #22: vaderdag cadeaus

Friday Favorites #22: vaderdag cadeaus waar hij blij van wordt

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen. Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel vandaag mijn favoriete cadeautips voor Vaderdag met je. Dus mocht je nog keuzestress hebben; misschien zit hier de oplossing tussen. En anders kijk je gewoon nog even bij de andere ‘friday favorites’ voor geschikte Vaderdag cadeaus;-) 

Check vooral ook even de winactie! Leuk voor jezelf of voor Vaderdag. 

FF #22: Over charcuterie

Of je worst lust!? Meneer Wateenons wel in ieder geval. Hij schreef er heus boek over: hoe je je eigen vleeswaren maakt op slagersniveau. Hij heeft maar liefst 288 pagina’s gebruikt om je in Over charcuterie alles te vertellen over je favoriete vleeswaren en hoe je ze zelf maakt. Ik denk dat je de man die graag in de keuken bezig is en/of veel barbecuet met pure stukken vlees, hier echt een plezier mee doet. Je leest hier de volledige review>>

FF #22: hangstoel

Hoewel we nog niet heel veel zomerse dagen hebben gehad dit jaar, gaan we er vanuit dat dat meer dan goed gemaakt wordt toch? En wat is er fijner voor drukke vaders om na een week hard werken in een heerlijke hangmat of hangstoel te chillen? Lekker drankje en hapje erbij en een beetje wegdoezelen… Heerlijk! Ik zocht deze hangstoel uit als voorschot op de nieuwe relaxtuin die op de planning staat.

FF #22: overhemd

Kleren maken de man; dus waarom geen mooi nieuw overhemd voor vaderdag? Of een polo? De man hier draagt graag en vaak hagelwitte overhemden. De ene keer op een spijkerbroek en de andere keer onder zijn kostuum. Vanwege zijn lengte heeft hij altijd mouwlengte 7 nodig en ook dat is tegenwoordig heel goed verkrijgbaar. Dit hagelwitte shirt van Cavallaro is de nieuwste aanwinst in zijn kast.

FF #22: Ice Shower

Heb jij ‘m al gespot, de nieuwe Ice shower van Rituals? Wij wel en we deden ‘m cadeau aan de man op zijn verjaardag begin mei. Voorheen stond de blauwe tube hier standaard in de badkamer maar ik moet eerlijk zeggen dat ik deze zilverkleurige veel mooier vind (ja lekker belangrijk hè). Hoe dan ook; een goed idee voor vaderdag!

FF #22: lunchbox

Je eigen lunch mee naar kantoor is steeds gewoner en bestaat vaak niet meer alleen uit boterhammen met kaas. Deze lunchbox van Mepal biedt ruimte aan je boterhammen én nog iets anders lekkers. Een lekkere salade, wat rauwkost, fruit… Past er allemaal in en de scheiding in het midden zorgt dat ze niet door elkaar schudden. En precies deze lunchbox kun je nu winnen! Hoe je kans maakt? Laat in een reactie onder dit blog weten waarom jij deze lunchbox wil winnen en/of volg Pukster op Instagram en tag daar twee vrienden die ook willen meedoen aan de winactie. Op 5 juni maak ik de winnaar bekend.

FF #22: Arte & Zayne

Misschien is thee niet het eerste waar je aan denkt als het gaat om een cadeautje voor vaderdag. Maar wat nu als die thee in een stoer blik zit, met net zo’n stoer label? En dan nog de smaak: ik testte ‘Marrakech Nights’ een heerlijk frisse en zachte muntthee. Zeker weten dat menig vader blij wordt van een blik thee van Arte & Zayne. Je hebt keuze uit talloze blends.

Als jij ook friday favorites of tips Vaderdag cadeaus hebt: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

(Dit artikel bevat gesponsorde links)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

2 Comments

 • marijk1976@gmail.com'

  Marijk

  31 mei 2019 at 08:04

  Die lunchbox zou ik heel graag willen winnen voor mijn man. Hij vervoerde zijn lunch altijd in boterhamzakjes, totdat we besloten om duurzamer te gaan leven. Nu gebruikt hij al een tijd de oude paarse broodtrommel van dochterlief.

  Beantwoorden
 • sepia@home.nl'

  Anita H.

  31 mei 2019 at 12:58

  Heel erg eigenlijk: ik maak nog altijd gebruik van boterhamzakjes (voor naar het werk). Zeer milieuvervuilend en ook niet zo charmant. Deze lunchbox vind ik praktisch en ook heel mooi.

  Beantwoorden

Geef een reactie