Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Friday Favorites #19: een 95-5 set, robot stofzuiger, hot-tea…
3x friday favorites #19

Friday Favorites #19: een 95-5 set, robot stofzuiger, hot-tea…

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen. Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favoriete goodies en momenten van de afgelopen periode met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Vandaag is het weer tijd voor friday favorites met onder andere een 95-5 set, robot stofzuiger, hot-tea…

FF #19: 95-5 set

Ik kreeg van HemdvoorHem.nl een mooie set ondermode voor de man, bestaande uit een boxer en een t-shirt met V-hals. Waar je als vrouw nooit genoeg setjes lingerie kunt hebben, geldt dat voor de man voor boxers en ondershirts. Kortom, ik kon de man blij maken met een super fijne nieuwe 95-5 set van Schiesser. Sowieso kun je bij HemdvoorHem goed terecht voor de man: van overhemden in alle soorten, kleuren en maten, polo’s, sokken, enzovoort…

FF #19: hot-tea

Ik heb een zwak voor leuke mokken. Ook voor leuke kommetjes en glazen trouwens. Anyway, deze okergele leukerd van Kwantum is niet alleen fijn om zelf thee uit te drinken, maar ook perfect als cadeautje voor een mede-theeleut. Hij is er trouwens in nog vijf uitvoeringen met andere teksten en in andere kleuren.

FF #19: nieuwe tuin

Heel voorzichtig borrelen er hier in huis ideeën voor een nieuwe achtertuin. Feit is dat we nu zelden gebruikmaken van de achtertuin en vooral in de voortuin zitten. Dat komt door de ligging (de voortuin is nu eenmaal vaak aangenamer vertoeven) maar ook door het feit dat er echt iets moet gebeuren aan die achtertuin; het schuurtje staat op instorten, de bestrating is op, de schutting heeft zijn beste tijd gehad… Anyway, het Pinterest-bord is geboren en deze sfeer vind ik heel mooi.

FF #19: venushaar varen

Ik ben dol op kamerplanten. Achter een van de banken staat een sidetable en dat is min of meer een ‘plantentafel’, waarop meerdere planten in verschillende groottes staan. Aangezien de hazenpootvaren zijn beste tijd echt wel heeft gehad, wil ik nu graag een venushaar varen. Maar ja, gipsbeen hè dus ik zal óf nog even geduld moeten hebben óf de man lief moeten aankijken.

FF #19: sweat dress

Echt Hemaaaaaa… ik kwam op de site deze sweat dress tegen en dacht: voor mij! Fijn ding voor in huis met een legging eronder en een paar huissokken. Dat je uit je werkt komt, niet meer de deur uit hoeft, de werkkleding uitdoet en dan hierin schiet. Heerlijk!

FF #19: robot stofzuiger

Dit is onze nieuwe huisgenoot: de Dirt Devil Robotstofzuiger. Wij zijn allemaal heel blij met zijn komst en we gaan hem denk ik, heel oneerbiedig, Assepoes(ter) noemen. Het gipsbeen gaf de doorslag. Want ik zat me de hele dag te ergeren aan ieder kruimeltje en stofje en werd er niet vrolijk van dat ik steeds moest vragen of iemand wilde stofzuigen. Je snapt dat de mannen het op hun beurt weer niet zo fijn vonden dat ik het dan aan hen vroeg. Kortom, hij ontlast ons allemaal!

Als jij ook friday favorites hebt: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

 

kwantum

(Dit artikel bevat gesponsorde links)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als social media manager bij de nieuwe bibliotheek in Almere.

12 Comments

Geef een antwoord