Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Friday Favorites #5: rocky road, Topfit en Food Huggers

Friday Favorites #5: rocky road, Topfit en Food Huggers

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen… Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favoriete goodies en momenten van de afgelopen week met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Vandaag is het weer tijd voor friday favorites met onder andere rocky road, Topfit en Food Huggers…

Food huggers Friday Favorites #5FF #5: rocky road

Als kleine broer iets duidelijk is geworden de afgelopen paar jaar tijdens het trakteren op school, is het dat hij mega punten scoort als hij homemade rocky road meeneemt voor de juffen. Dus toen wij samen nadachten over een passend einde-schooljaar-cadeautje voor zijn twee juffen (duo-baan), was de keuze snel gemaakt. De juffen kregen een persoonlijke (en flinke) dosis rocky road mee naar huis én een doosje ‘hug in a cup’ thee. Als de juffen er niet blij van worden, werden wij het in ieder geval van het maken.

FF #5: the mountains are calling

Instagram is een bron van impuls aankopen. Echt. Laatst kwam dit shirt dus voorbij in de stories van Katja, die toen op vakantie was in Oostenrijk. Drie keer raden wie er binnenkort weer naar Oostenrijk gaat en dus dat shirt ook echt moest hebben… Juist. Maar de schade viel mee want AlieExpress. Leuk is ‘ie hè? Even wachten tot hij binnen is en binnenkort wandel ik hiermee in de Oostenrijkse bergen. Zin in!

FF #5: food huggers

Tijdens de #5XLKKRDR challenge van Ekoplaza, waar ik een tijdje terug aan meedeed kreeg ik een set Food Huggers. De watte? Food Huggers ja. Geniaal product dat afrekent met het oneindig ergerlijke gepruts met huishoudfolie als je je aangesneden komkommertje vers wilt houden. Juiste maat Food Hugger pakken, plop er boven op en de koelkast in. Geniaal! Kan je een setje dan ook van harte aanbevelen.

FF #5: hoodie-weer

Onder het mom ‘het wordt vanzelf weer hoodie-weer’ heb ik deze in het vizier. Ik vind die kleur echt top. Zag overigens niet alleen voor mezelf al leuks voor het najaar, maar ben ook al voldoende voor de mannen tegenkomen. Dat donkere flessengroen vind ik ook mooi. Ik houd mezelf nog even in want eerst maar eens op vakantie.

FF #5: Topfit

Vorige week zondag plofte ik neer in de tuin met Henry. Je weet wel, hij van Studio Sport en Langs de Lijn. Henry schreef het boek Topfit (ook als je denkt geen tijd te hebben) en ik las het diezelfde warme zonnige middag uit. Benieuwd wat ik ervan vind? De review komt eraan, nog even geduld.

FF #5: heels

Hoewel ik er nu nog niet aan moet denken, draag ik zodra het weer afkoelt graag enkellaarsjes met een hakje naar het werk. En mijn favoriete zwarte paar is aan vervanging toe. Dus bestelde ik deze in het blauw (omdat ik meestal voor zwart ga) en zwart (om diezelfde reden) bij Zalando. Het zijn de zwarte én de blauwe geworden…

Als jij ook friday favorites hebt: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

(Dit artikel bevat gesponsorde links)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een antwoord