Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

December verlanglijstjes: hier wordt Sydney blij van

December verlanglijstjes: hier wordt Sydney blij van

Met de feestdagen in het vooruitzicht is de tijd van verlanglijstjes weer aangebroken. En wat is er nu leuker dan te spieken in de verlanglijstjes van anderen? Dus vroeg ik een aantal volgers en bloggers om hun december verlanglijstjes te delen met ons. Dit keer kun je inspiratie opdoen met het verlanglijstje van (buurmeisje) Sydney. 

December verlanglijstjes: hier wordt Sydney blij van Mijn naam is Sydney Aidan Kuzee en ik ben het meisje achter het fashionblog Pearls and Ribbons. Ik ben een echt meisje-meisje en loop het liefste in jurkjes en rokjes. Van klassieke parelkettingen tot wollen baretjes en pothoedjes. Ik vind het leuk om een mix te creëren tussen moderne trends en vintage kledingstukken. In mijn blog neem ik jullie dan ook graag mee in mijn wereld bestaande uit parels en lintjes.

Vertel eens Sydney, heb je al plannen voor de feestdagen?

Ik ben dol op de feestdagen, maar ja, wie niet?! Dan komen de winterjassen weer uit de kast en kan de jacht op kerstjurkjes en glitterpanty’s weer beginnen. Met Sinterklaas heb ik eerlijk gezegd niet zo veel. Als kind heb ik het altijd als een ontzettend leuk feest ervaren, maar nu ik ouder ben doen wij er eigenlijk niets meer mee. Ik ben altijd de jongste in mijn familie geweest, dus toen ik achter het ‘grote geheim’ kwam, hield het ook wel een beetje op.  Kerst vieren wij wel altijd. Het begint meestal op kerstavond met de ‘All you need is love’ kerst special en gaat verder in twee dagen gezelligheid met vrienden in familie. Ik kan altijd erg genieten van de aanwezigheid van de kerstboom in een huis vol familie.

December verlanglijstjes: hier wordt Sydney blij van

December verlanglijstjes: hier wordt Sydney blij van

Met de feestdagen op komst begint ook weer het verlanglijstjes samenstellen. Ik vind het altijd erg leuk om alle winkels weer in de kerstsfeer te zien en dan op zoek te gaan naar kerstcadeautjes. Toen Sabine van Pukster mij vroeg om een lijstje voor haar samen te stellen, was dat dan ook niet zo moeilijk. Ik kan alvast één ding verklappen: hij is kenmerkend voor Pearls and Ribbons. Benieuwd? Zo ziet hij eruit:

1. Het boek Pocket Coco Chanel Wisdom, van Hardie Grant books. Ik ben een grote fan van Gabrielle Chanel en verzamel mode boeken. Vorig jaar las ik de biografie van Chanel, die vol staat met haar inspirerende en wereldberoemde uitspraken. Dit boekje is een verzameling van al deze quotes.

2. Bij het warenhuis waar ik werk (Hudson’s Bay) verkopen ze het merk Orelia London. Dit merk verkoopt silver plated en gold plated kettinkjes met een klein lettertje er aan. Omdat het materiaal staal is met een laagje zilver of goud, kan ik er goed tegen. Ik heb namelijk een nikkel allergie en moet altijd goed uitkijken met de sieraden die ik draag. Bij de opening van het warenhuis kocht ik voor mijzelf een zilver kettinkje met de letter S. Helaas is dit kettinkje kapot gegaan. Ik zou er wel weer graag eentje willen, daarom staat hij op mijn lijstje.

3. Ik was op zoek naar zwarte laarsjes, voor de wintermaanden. Toch kon ik geen laarsjes vinden die ik erg leuk vond. Ik heb namelijk ook zwarte Doc Martens die ik graag draag. Toen vond ik laarsjes bij Van Haren, die nét even anders waren. Lage zwarte kaplaarsjes. Heel simpel, maar erg leuk! Daarom staan ook deze laarsjes op mijn verlanglijstje.

4. Ik vind de lipgloss van Chanel erg fijn en heb er twee uit de lijn Rouge Coco Gloss. Ze blijven erg lang zitten en plakken niet zo. Ik zou erg graag nog eentje in een ander kleurtje bij willen. Vandaar dat deze er ook op staat.

5. Tijdens het opruimen van mij kast ben ik erachter gekomen dat ik eigenlijk niet zo veel winter pyjama’s meer heb. En we kunnen de feestdagen natuurlijk niet tegemoet zonder lekkere pyjama, om met een warme chocolademelk mee op de bank te kruipen. Vandaar deze pyjama van Hunkemöller.

6. Als laatste staat er iets op mijn lijstje wat er al een tijdje op staat en er waarschijnlijk ook ALTIJD op zal blijven staan. Er is namelijk een lijst en een wachtrij om er eentje te mogen kopen. Daarnaast is het ook wel een beetje te duur voor onder de kerstboom, maar a girl can dream. Vandaar dat er een Hermès Birkin Bag op mijn verlanglijstje staat.

Fijn lijstje toch? Die pyjama mag ook op mijn verlanglijstje. Dat kettinkje ook trouwens. Staat er ook leuks bij dat op jouw verlanglijstje mag?

 

(Dit blogartikel bevat affiliate links)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als social media manager bij de nieuwe bibliotheek in Almere.

Geef een antwoord