Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

December verlanglijstjes: hier wordt Ellen blij van

December verlanglijstjes: hier wordt Ellen blij van

Met Sinterklaas en kerst in het vooruitzicht is de tijd van verlanglijstjes weer aangebroken. En wat is er nu leuker dan te spieken in de verlanglijstjes van anderen? Dus vroeg ik een aantal volgers en bloggers om hun december verlanglijstjes te delen met ons. Dit keer kun je inspiratie opdoen met het verlanglijstje van Ellen. 

EllenHoi, ik ben Ellen. Moeder van Lenna en bonusmams van nog 2 dames. Daarnaast happy getrouwd en ik werk fulltime als brandweercentralist op de meldkamer in Utrecht. Ook ben ik vrijwilliger bij de brandweer in het dorp waar ik woon. Kortom: ik hou wel van wat uitdaging in het leven. Het liefste stap ik iedere dag weer met 300% motivatie uit bed…. HELLO WORLD, HERE I AM!!

Vertel eens Ellen, heb je al plannen voor de feestdagen?

Ik ben al twee maanden hier en daar wat leuke cadeautjes aan het verzamelen voor Sinterklaas. Zoals een toffe weekplanner voor mezelf, want tegen het einde van het jaar zijn alle leuke al uitverkocht. Vooral voor de grote meiden (6 en 10 jaar) vind ik het erg moeilijk wat te kopen. Het ligt er een beetje aan te zijner tijd wanneer ze met hun moeder Sinterklaas vieren. Ik heb expres vrij genomen die week.

Voor de kerstdagen heb ik heb nog geen daadwerkelijke plannen. Eigenlijk hoop ik wel weer eens op kerstavond naar de kerk te gaan, net als vroeger met het gezin. Eerste kerstdag ben ik vrij en de tweede heb ik vroege dienst. Daarna brengen wij de dag door met mijn schoonfamilie. En vaak ligt er ook nog wel een mooi cadeautje onder de boom. Met oud en nieuw ben ik als het goed is thuis, maar heb ik piket-dienst. Dus als het heel druk is, moet ik direct naar de meldkamer om te werken.

December verlanglijstjes: hier wordt Ellen blij van

December verlanglijstje van Ellen

1. Ik wil eigenlijk heeeel graag weer mijn tweede gaatje doorprikken in mijn oren. Vroeger (oh wat klinkt dat lang geleden…) had ik drie gaatjes aan iedere kant. Hangers draag ik nagenoeg nooit meer sinds het moederschap, maar hoe stoer zou het zijn als ik weer wat kan stoeien met wat leuke stekers in twee gaatjes. Ik ben nu 36 jaar, dus die midlife crisis staat vast voor de deur, je kunt er maar beter vroeg genoeg alvast op voorbereid zijn denk ik zo.

2. Ik ben eigenlijk altijd wel zuinig en trouw aan een tas. Die ik nu heb, gebruik ik echt al twee jaar. Zo’n fijn compact ding. Maar misschien nu maar weer eens een maatje groter… Check deze dan! Te leuk, zo kan ik weer vijf verschillende lippenbalsems meenemen naast de lading neusspray, 4 pakjes zakdoekjes, 6 pennen en een boodschappentas (en alle andere dingen die teveel in je tas zitten). Misschien zou ik het gewoon standaard moeten wegen voor ik de deur uit ga, zodat ik niet steeds maar van alles erin blijf gooien.

3. Heb jij dat ook wel eens, dat er net een oogschaduw sneuvelt in je toilettas en echt de hele binnenkant uiteindelijk onder zit? Bleh! Tijd voor een nieuwe! Ik kon online niet echt dé leukste vinden, maar deze komt overeen met wat ik wel een beetje zou willen. Want ja, je kunt niet alleen maar hele dure dingen vragen van de beste Sint/Kerstman.

4. Ik ben echt dol op mooie lange kettingen. Helaas zijn er de laatste tijd erg veel gesneuveld door het peuterkind die er net even te hard aan ging hangen. Of tijdens het stoeien.

5. Wat nou Tony’s?(Sorry Sabine) Want Milka is echt mijn winnaar wat chocolade betreft. En deze…. Oh jongens! Ik heb maar de XXL variant op het lijstje gezet natuurlijk mmmmm!

6. Deze heb ik nog niet, een gewone simpele zwarte sportbroek die niet doorschijnt met squatten. Ik sport graag maar maak er alleen niet altijd tijd voor. Soms komt het gewoon niet zo goed uit door mijn onregelmatige diensten. En de Bodypump lessen zijn helaas niet iedere dag te volgen. Het liefste draag ik altijd 3/4 tights met een te gekke print. Nu is het maar eens tijd voor een normale zwarte. En meteen weer iets om te gebruiken na die mmmm-reep en voor de goede voornemens.

Fijn lijstje toch? Die oorbelletjes mogen ook op mijn verlanglijstje. Die tas ook trouwens. Staat er ook leuks bij dat op jouw verlanglijstje mag?

PS Jammer van die Milka Ellen 😉

 

(Dit blogartikel bevat affiliate links)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als social media manager bij de nieuwe bibliotheek in Almere.

Geef een antwoord