Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

clean mind, clean body omslag

Clean mind, clean body | Tara Stiles

Misschien volg je Tara Stiles al op Instagram of via YouTube en wist je al dat dit nieuwe boek eraan kwam: Clean mind, clean body: in 28 dagen naar een schoon lichaam en een heldere geest. Een boek dat je een detox-programma van 4 stappen biedt. Ik mocht het boek reviewen. Lees je mee? 

In dit boek begeleid Tara Stiles jou in 28 dagen naar een herstart van je leven. Een leven waarin je jezelf toestemming geeft om het langzamer aan te doen, om weer in contact te komen met je zintuigen en terug te keren naar de meest essentiële versie van jezelf. Je gaat zowel lichaam als geest ‘ontgiften’ om gezondere gewoontes aan te leren, gewoontes die je vol kunt houden. Dit is de tijd om te leven en te genieten van het beste leven dat je kunt hebben. (Bron: omslag)

Dit kun je verwachten van Clean mind, clean body:

clean mind, clean body omslagHet boek telt 240 pagina’s en begint na een inhoudsopgave met een inleiding van Tara. Daarna is het boek opgedeeld in drie secties: Heldere geest, Schoon lichaam en Voor altijd schoon leven. In de sectie Heldere geest vind je de hoofdstukken Druk op de restknop: geestelijk ontgiften en Druk op de resetknop: spiritueel ontgiften. In de sectie Schoon lichaam vind je de hoofdstukken Druk op de resetknop: verander je manier van eten (inclusief 16 bladzijden met dagelijkse voorbeeldroutines en recepten) en Druk op de resetknop: verander je manier van bewegen. In de laatste sectie, Voor altijd schoon leven, vind je een hoofdstuk: Goed leven. Achterin het boek vind je een woord van dank, een register en informatie over de auteur.

Over Tara Stiles:

Tara Stiles, oprichter van Strala Yoga, staat bekend om haar onpretentieuze, inclusieve en laagdrempelige benadering van yoga en meditatie. Zij heeft meerdere boeken geschreven, zoals Yoga helpt, Powerfood, yoga en meditatie en Tara Stiles’ kookboek. Ze is maatschappelijk betrokken en geniet van het leven met haar man en dochtertje Daisy. Je vindt Tara, met allerlei video’s, op YouTube en je kunt haar volgen op Instagram.

Uiteraard ben ik nu heel nieuwsgierig of je dit nieuwe boek aan je collectie gaat toevoegen. Laat je het weten? Mocht je nog meer boeken-inspiratie kunnen gebruiken,  kijk dan vooral even bij de andere reviews en boekentips >>

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een reactie