Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Brandweerfeestje printables

Brandweerfeestje bij jou thuis? Zo doe je dat!

Misschien heb je er wel iets van meegekregen op Instagram; die leuke fotoshoot voor de webwinkel van een vriend van ons. Vanaf nu kun je daar namelijk ook terecht voor te leuke printables om een brandweerfeestje bij jou thuis helemaal aan te kleden. Zeker weten dat de jarige brandweerfan je eeuwig dankbaar is!

De broers mochten de afgelopen jaren regelmatig bij Ferry langs op de kazerne of een kijkje nemen op die indrukwekkende brandweerwagens. Super leuk! Laura nam daar op haar beurt dan weer foto’s van en zo is het thema ‘brandweer’ hier in huis al jaren aanwezig. Grote broer deed in groep zes zelfs zijn spreekbeurt over de Brandweer (want fijn zo’n bron van kennis in de buurt) en scoorde punten doordat Ferry (met uitrukpak) naar school kwam en antwoord gaf op talloze vragen. Super leuk!

Brandweerfeestje bij jou thuis?

Zoals ik al zei kun je vanaf nu dus bij Brandweetjes.nl terecht voor een te gekke set printables. Nadat je hebt betaald, ontvang je de set en dan is het een kwestie van printen, knippen en plakken. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in de set:
– een uitnodiging
– spelletjes (brandweerbingo, zwaailichtje prik…)
– vlaggetjes voor rietjes
– bedankkaartjes
– cupcake wrappers en toppers
– ‘welkom op de kazerne’ bord
– beker wrappers
– taart toppers
– friet- en popcornbakjes
vlaggetjeslijn
printable paper

Leuk toch?! Je kunt extra ook nog een set fotoprops bestellen voor een heuse brandweer-fotoshoot met de feestgangers.

De cupcakes maak je natuurlijk zelf

Brandweetjes cupcakes

Ingredienten:
200 gram zelfrijzend bakmeel
200 gram suiker
200 gram roomboter, op kamertemperatuur
4 eieren, op kamertemperatuur
1 zakje vanillesuiker
snufje zout

Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een muffinvorm (12 stuks) met papieren cakevormpjes. Meng met de mixer in een beslagkom de boter en de suiker tot een romige massa. Voeg dan een voor een de eieren toe en mix nog een paar minuten goed door tot een luchtig geheel. Voeg de vanillesuiker en het snufje zout toe en zeef het meel boven de beslagkom. Meng dit met een spatel goed door elkaar tot een glad beslag. Verdeel het beslag over de cakevormpjes en bak de cupcakes in zo’n 20 minuten gaar en goudbruin. Laat afkoelen op een rooster. Daarna kun je ze versieren. Met fondant, slagroom of botercrème (zoals ik deed voor de fotoshoot).

Win jij een set printables van Brandweetjes.nl?

Omdat het een super leuk product is en omdat de fotoshoot zo leuk was, mag ik een complete set printables weggeven aan een van jullie. Dus heb jij een brandweerfan in huis en zie jij zo’n geweldig brandweerfeestje bij jou thuis wel zitten? Laat dan in een reactie hieronder of op Instagram weten waarom je vindt dat jij ‘m verdient. Voor iemand anders reageren mag natuurlijk ook. Je hebt tot 1 november de tijd. Daarna kiest brandweerman Ferry van Brandweetjes.nl de winnaar.

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie