Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

BAST - sport with bast

Ken jij BAST al? Verzorgingsproducten voor sporters!

Hoe leuk! Ik mocht twee producten van het merk BAST uitproberen van Ilse, eigenaar van webshop www.sportwithbast.com. Dus ontving ik een pakketje met daarin een blikje bruise control en twee flessen BAST glove deo. De afgelopen tijd heb ik beide producten gebruikt. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees mee!

Er wordt hier in huis aardig wat afgesport. De man houdt zich bezig met hockey, kickboksen, golfen en triatlon (zwemmen/fietsen/lopen), grote broer hockeyt vier keer in de week, kleine broer gaat inmiddels ook naar hockeytraining, de broers gymmen ook nog allebei op school en ik doe aan kickboksen, jumpen (op Bellicon-trampolines) en andere groepslessen en ga daarnaast ook nog thuis regelmatig aan de slag met een home workout. Kortom, voldoende spullen en kans op pijntjes en blessures…

BAST glove deo

Ik weet niet of je ook aan hockey en/of kickboksen doet maar de bokshandschoenen, hockeyschoenen en scheenbeschermers kunnen nogal onaangenaam gaan ruiken. Er wordt ten slotte in getranspireerd, de hockeyschoenen zijn vaak nat van het waterkunstgras enzovoort. En dit zijn nu net de spullen die je niet even in de wasmachine kunt gooien, zoals dat met sportkleding direct na afloop wel gebeurt. Dus luchten we ons suf en gebruiken we zwachtels in de bokshandschoenen maar toch… Ik gebruikte de BAST glove deo voor de bokshandschoenen, hockeyschoenen en scheenbeschermers en dat scheelt een stuk hoor. Gewoon even een spraytje, laten drogen en de nare geurtjes zijn voor een groot deel gemaskeerd. De spray ruikt lekker fris; als ik het moet omschrijven een mix van citrus en eucalyptus.

BAST bruise control

Dit blikje bevat een heerlijke crème die lekker uitsmeert én lekker ruikt. Maar nog veel belangrijker: het reduceert zwelling, pijn en bevordert het herstelproces. Dus heb je spierpijn, een schaafplek, blauwe plek of ander ongemak dan is deze bruise control met Arnica een fijn product. Ik gebruikte het voor een blauwe plek op mijn bovenbeen en een verrekte spier in mijn nek.

Arnica kan bloeduitstortingen deels of geheel voorkomen en ontstekingen afremmen. Je hebt je gestoten, je smeert direct Arnica, kan een blauwe plek voorkomen worden of  je kan het tot een minimum beperken. Arnica bevordert de doorbloeding en hierdoor kunnen afvalstoffen sneller afgevoerd worden.  De ontstekingen worden geremd en zwellingen verminderd. Het natuurlijk herstel wordt als het ware gestimuleerd. De meest werkzame stof in Arnica is kiezel. (Bron: www.sportwithbast.com)

 

BAST is een Frans-Zweeds merk met verzorgingsproducten, speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik door sporters. Behalve de glove deo en bruise control zijn er nog meer fijne producten. Ilse verkoopt deze producten in Nederland en België via haar webwinkel >> > www.sportwithbast.com

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een reactie