Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Als sterren aan de hemel staan | Mhairi McFarlane

Als sterren aan de hemel staan | Mhairi McFarlane

Als sterren aan de hemel staan las ik tijdens de vakantie. Zo’n heerlijk boek dat je moeilijk weg kunt leggen en waarvan je het oprecht jammer vindt dat het uit is. Een boek dat leest als een grappige, romantische film. Kortom, van mij mag er een deel twee komen. Gewoon, omdat ik wil weten hoe het verder gaat met Rachel en Ben! Tot die tijd ga ik in ieder geval zorgen dat ik de andere boeken van Mhairi ook lees. 

Mhairi McFarlane

Mhairi McFarlane is geboren in Falkik, Schotland in 1976. Ze studeerde Engelse literatuur en werd journalist. Op haar 31e besloot ze een boek te schrijven waarmee ze in 2012 doorbrak: de bestseller Als sterren aan de hemel staan. Het boek is inmiddels vertaald in maar liefst 16 talen. Op het moment werkt ze aan haar vierde boek.

Als sterren aan de hemel staan: een korte samenvatting

Rachel is de hoofdpersoon, die na 13 jaar terwijl ze plannen maken om te trouwen haar relatie met Rhys verbreekt. Niet lang daarna loopt ze toevallig Ben tegen het lijf. Haar beste vriend tijdens hun studie, die ze al tien jaar niet meer heeft gezien. Zonder al te veel weg te geven, komt er met het eind van hun studie ook een eind aan hun vriendschap. Alles lijkt fout te gaan. Terwijl ze dat eigenlijk geen van beiden willen. Het tegenovergestelde want er zijn van beide kanten gevoelens. Gevoelens die na die tien jaar dus nog niet verdwenen zijn maar ze wederom niets mee kunnen: Ben is getrouwd. Hoe het afloopt? Dat moet je echt zelf gaan lezen.

Verder zijn er bijrollen voor leuke, grappige en lieve vrienden en vriendinnen en is er van alles te beleven in het werkende leven van Rachel. Ik val in herhaling maar echt: een heerlijk boek om mee op de bank te kruipen met een grote pot thee bij de hand.

Titel: Als sterren aan de hemel staan
Auteur: Mhairi McFarlane
Prijs: € 19,99

Koop bij bol.com

(Dit artikel bevat affiliate links)

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een reactie