Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

allerhande kerstfestival 2017

Ga jij naar het Allerhande Kerstfestival 2017

Neem jij ook altijd de Allerhande mee zodra er een nieuwe bij de Albert Heijn ligt? Ik wel! Op 8, 9 en 10 december kun je je Allerhande-hart ophalen tijdens het Allerhande Kerstfestival in Utrecht. 

Op 8, 9 en 10 december wordt het sprookjesachtige Spoorwegmuseum omgetoverd tot het Allerhande Kerstfestival. Een feestelijk evenement voor jong en oud, dat volledig in het teken staat van eten en drinken. Met oneindig veel inspiratie voor het kerstdiner en de lekkerste recepten, trends, proeverijen, workshops, live kooksessies, entertainment en ook volop inspiratie op het gebied van styling. (Bron: Allerhande)

Wat kun je verwachten van het Allerhande Kerstfestival?

Uiteraard draait het bij het Allerhande Kerstfestival om eten én om Kerst. Er is dan ook van alles te proeven en te kopen in een sfeervolle kersterige omgeving. Maar er is meer. Je kunt deelnemen aan talloze workshops en demonstraties bijwonen. Maak bijvoorbeeld je eigen kerstdecoratie. Kortom, volledig geïnformeerd en geïnspireerd weer naar huis met een volle buik van alle proeverijtjes.

Praktische informatie

Ook dit jaar vindt het Allerhande Kerstfestival weer plaats in het Spoorwegmuseum in Utrecht op 8, 9, en 10 december. Kaartjes voor het festival zijn nu al online te koop: volwassenen betalen € 15,- voor een kaartje, kinderen van 6 t/m 17 jaar betalen € 10,- voor een kaartje en kinderen t/m 5 jaar mogen gratis het festival terrein op.

Kortom, als je het Allerhande Kerstfestival absoluut niet wilt missen: snel in de agenda zetten en  kaarten bestellen! >>

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als social media manager bij de nieuwe bibliotheek in Almere.

Geef een antwoord