Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

6 populairste recepten

De 6 populairste recepten van Pukster.nl

Hoewel ik er niet dagelijks mee bezig ben, is het best leuk om af en toe een blik te werpen op de ‘statistieken’ van Pukster. Om te zien welke recepten het goed doen bijvoorbeeld. Ik zette de zes populairste recepten van Pukster.nl op een rijtje en vond het best een verrassende top 6. Kijk je mee? 

De 6 populairste recepten van Pukster.nl

1. Op nummer 1 staat, ik had het echt niet verwacht, het recept om zelf zalmsalade te maken. Een recept dat ik van mijn vader heb meegekregen en dat uitblinkt in eenvoud én super lekker is.

2. Niet eens alleen in de paasperiode maar het hele jaar door is het artikel met drie ei recepten uit 2016 populair.

3. Je verwacht het niet maar op nummer 3 staan de honden muffins die ik wel eens voor hondenvriend Boaz bak. Ach, zo verrassend is het misschien ook niet; als je het beste voor je hond wilt dan is zelf maken top ten slotte.

4. Daarna volgt het recept voor Canadese appeltaart. Dé favoriete taart van grote broer. Daarover gesproken, tijd om er weer eens een te maken!

5. Kabeljauw uit de oven met snijbonen, kerstomaatjes en katenspek staat op een mooie 5e plek. Heb jij dit recept al eens geprobeerd?

6. De dinner rolls horen ook in de top 6 en dat snap ik dan weer heel goed. Die zijn gewoon super lekker en heel eenvoudig te maken.

Deze top 6 met populairste recepten komt zoals gezegd uit de statistieken van Pukster.nl maar wat ik me afvraag: wat is jouw favoriete Pukster-recept?

Geef een reactie