Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Over Pukster

Sabine portret

Fotografie: Perfect Portret

Een foodblog!  En dat betekent heel veel lekkere recepten, boekentips, uittips, persoonlijke blogs en alles wat hoort bij een fit leven. 

Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Even voorstellen: Sabine

Moeder van twee broers en partner/dochter/zus/vriendin van. Werk? Ik ben zelfstandig ondernemer, check www.humanvalue.nl, werk 16 uur per week bij de bibliotheek, schrijf voor Biblyo en natuurlijk voor Pukster. Twee keer in de week begeef ik me naar de sportschool voor een combiles van kickboksen en jumpen op trampolines (super leuk) en vaak volgen er nog wel extra workouts in de week. En in de winter gaan we altijd skiën; heerlijk zo’n weekje in de sneeuw. Koken en bakken zijn voor mij een fijne ontspanning te midden van alle drukte. En nee, ik eet zeker niet alles zelf op maar deel graag met de mensen om mij heen die daar meestal erg blij van worden.

Volg je Pukster?

Behalve hier kun je Pukster ook vinden op Facebook, Instagram, en Twitter voor nog meer leuks (en lekkers). Volg je me? Ik volg je graag terug! En als je zeker wilt weten dat je geen nieuwe recepten of ander leuk nieuws mist dan kun je je aanmelden voor Puksternieuws!

Mocht je vragen, opmerkingen of suggesties hebben of willen samenwerken mail me dan gerust: info@pukster.nl

BewarenBewaren