Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Praktisch én mooi: 6x schorten voor in de keuken

Praktisch én mooi: 6x schorten voor in de keuken

Als ik heel eerlijk ben gebruik ik zelden een schort in de keuken. Stom want regelmatig vind ik vetspatten of andere kookbijkomstigheden op mijn kleding. Maar over het algemeen vind ik het maar suf, zo’n schort om je nek. Ik ging op zoek naar schorten die wel leuk zijn en vond er zes. Kijk je mee?

Een schort is een kledingstuk dat voorgebonden wordt om over andere kleding heen te dragen om deze en de drager zelf te beschermen. In de meeste huizen hangen wel een of meer schorten die worden gebruikt bij het koken of andere klussen die de kleding kunnen bevuilen. Een voorschort dat vooral door vrouwen en kinderen gedragen wordt, wordt boezelaar genoemd. (Bron: Wikipedia)

Alles over de schorten

1. Op nummer 1 staat dit prachtige leren schort van Witloft, verkrijgbaar in verschillende kleuren (dus keuzestress). Bij mij staat hij op mijn verlanglijstje, bij jou ook?

2. Ook zo’n leukerd, dit schort van Dutch Rose. En deze kan dan weer handig in de wasmachine wat met zo’n leren schort toch wat ingewikkelder is. En ik heb al de matchende theedoek….

3. Een schort in stoere spijkerstof is ook super leuk. En de man zal het ook niet zo’n punt vinden om deze te gebruiken toch?

4. Ruitjes op je schort zijn ook leuk toch? Als je wilt kun je op zoek gaan naar bijpassende geruite theedoeken, een geruit tafelkleed enzovoort…

5. Dit zwarte schort van Baked with love is ook een mooi exemplaar. All over bedrukt met toepasselijke teksten past hij perfect in de keuken.

6. En tot slot een schort dat bijna te mooi is voor de naam schort. Het is bijna een jurk!  En Pinnygirl heeft het de briljant naam For goodness cake gegeven.

Draag jij altijd een schort in de keuken? En zo ja, als het tijd is voor een nieuwe, zit er een leuke voor je tussen? 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie